Gedreven partners die samenwerken voor uw gemak

Wat wij doen is niet uniek, hoe wij het doen maakt ons vooruitstrevend. Organisaties zoals woningbouwcorporaties zijn al langer bezig met het onderhouden van woning. Kai doet er een schepje bovenop door dit nu ook mogelijk te maken voor de particulier woningeigenaren. Jouw onderhoud volledig ontzorgt in één abonnement waarin, voor ons als landelijk opererend bedrijf, de veiligheid van uw woning voorop staat.

Geen gedoe meer met het vinden van de juiste vakmensen, geen onverwachte hoge onderhoudskosten, geen offertes meer vergelijken en maar hopen dat het werk goed verricht wordt. Bij Kai wordt altijd gekeken naar complete service en professionele vakwerk.

 

“We zijn er als eerste hulp in nood, bij preventief onderhoud, planmatig onderhoud, maar ook als er gekozen wordt voor verduurzaming in de woning” 

Wiebe Kuiper

Directeur Kai

Hoe lang duurt een contract?

Het opstal schadeverzekering pakket is jaarlijks opzegbaar. Andere contracten van Kai hebben een looptijd van 10 jaar. Mocht u niet 10 jaar willen vastzitten raden wij aan contact op te nemen met onze front-desk om de mogelijkheden te bespreken.

Hiervoor kunt u bellen naar: +31 85 130 41 88

Kan ik schuiven in mijn pakket?

Wij begrijpen dat niet altijd alle opties in een pakket passen bij uw situatie. Met deze reden is het mogelijk om een aanbod op maat te laten maken. Voor een aanbod op maat kunt u bellen met: +31 85 130 41 88 of mailen naar info@kaionderhoud.nl

Contract opzeggen?

Tussentijds opzeggen? Dat kan. Bij beëindigen van uw contract vind een verrekening plaats. Neem contact op met Kai als u nadenkt over het opzeggen van uw contract.

Word weer kind aan huis

Laat al uw woning onderhoud zaken regelen door Kai. Alles kan geregeld worden. Een duidelijk en makkelijk overzicht van alle handelingen die u nog te wachten staan in uw woning. Daar helpen we u graag mee. Met kennis en deskundig advies zorgen wij ervoor dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Vervelende schade thuis gehad. Kai was snel ter plaatse en heeft direct het probleem verholpen”

Mevrouw Veldhuizen

“Kan Kai aanraden aan iedereen die af wilt van het regelen van onderhoud in zijn of haar woning.”

Mevrouw de Leer